Gratis groen op Plantjesdag

 

Bewoners die een stukje openbaar groen verzorgen zoals een boomperkje, bloembakken op straat of een geveltuintje kunnen ook dit jaar weer gratis plantjes ophalen. U kunt kiezen uit lavendel (Lavendula angustifolia), maagdenpalm (Vinca minor), vrouwenmantel (Alchemilla mollis), ooievaarsbek (Geranium endressii) en pachysandra (Pachysandra terminales).
Komt u hiervoor in aanmerking? Laat dan het wijkbureau vóór 4 april weten welke plantensoorten u wilt ontvangen en het aantal boomperkjes, bloembakken of geveltuintjes dat u verzorgt. U kunt dit doorgeven aan de balie, per telefoon op  286 00 00 of per email aan noordoost@utrecht.nl De ophaaldag is woensdag 22 april tussen 13.00 uur en 16.00 uur bij Educatiecentrum Griftsteede in het Griftpark, Van Swindenstraat 129.