Bezorgservice “de Gaard”

Winkelcentrum De Gaard heeft sinds kort een eigen bezorgservice. Via de website hebben mensen nu de mogelijkheid om hun boodschappen te bestellen en gratis thuis te laten bezorgen. De webwinkel biedt van iedere winkel ongeveer tien producten die thuishoren op je dagelijkse boodschappenlijstje. Denk aan vers brood, vleeswaren, kazen, chocolade, kip, vis en veel meer. Daarnaast doen ook de non-food winkels mee met bloemen, tijdschriften, fotoartikelen, biedt Schoenmakerij De Gaard aan om je stoomgoed thuis op te halen en weer fris terug te brengen via de bezorgservice en komt Uniek Tweewielers bij je thuis je fiets ophalen voor een reparatie.

‘’Op deze manier willen we het makkelijker maken voor de mensen die thuis moeten blijven en de deur niet uit kunnen of willen. Als het niet meer lukt om naar De Gaard te komen, dan komen we met alle liefde naar jullie’’ – Marthijn van de Mheen (Vishandel R. vd Mheen)

In een grote bakfiets worden de boodschappen gekoeld en gratis bij de mensen thuisbezorgd. Bezorgingen vinden plaats op dinsdag, donderdag en zaterdag. Het bezorgingsgebied bestaat uit Tuindorp, Veemarkt, Voordorp, Tuinwijk en Wittevrouwen; de omgeving van Winkelcentrum De Gaard.

Het initiatief is mogelijk gemaakt door het Ondernemersfonds Utrecht; iets waar zowel de winkeliers als de bewoners erg enthousiast over zijn. Bestellen kan via https://shop.winkelcentrumdegaard.nl.