De Buurtcaravan

Voor een vitale buurt.
Vitaliteit is van onschatbare waarde om gezond oud te worden. We worden steeds ouder én wij blijven zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Daarom zijn de Beter Thuis, DOCK en Uzelf een initiatief gestart; de Buurtcaravan. Van 13 augustus t/m 5 september trekt de Buurtcaravan door Utrecht Noordoost om het thema vitaliteit onder de aandacht te brengen middels een actief programma. Dit programma is in samenwerking met inwoners en ondernemers uit de wijk Noordoost samengesteld.
De Buurtcaravan

Programma
Het programma bestaat uit verschillende onderdelen en kan per locatie verschillend zijn. Bezoekers kunnen o.a. meedoen aan een bootcamp, een vitaliteitscheck laten uitvoeren, lezingen bijwonen over gezonde eten, slapen en bewegen en een expositie bijwonen van de nieuwste innovatie op het gebied van (e)health.  Meer informatie kun je vinden op www.buurtcaravan.nl!

Locaties
De Buurtcaravan verschijnt op 8 verschillende plekken deze zomer.
13 augustus 2019             –              Willem de Zwijgerplantsoen
15 augustus 2019             –              Kouwerplantsoen
20 augustus 2019             –              Chico Mendesstraat
22 augustus 2019             –              Huizingalaan
27 augustus 2019             –              Majoor Boschhardplantsoen
29 augustus 2019             –              Poortstraat / Griftstraat
3 september 2019           –              Koekoeksplein
5 september 2019           –              Merelstraat / Draaiweg